OBS de Driesprong voor derde keer erkende VVTO school!!!!

Wij hebben op donderdag 12 april een visitatie van Early Bird gehad. Zij hebben gekeken naar ons Vroeg Vreemde Talen Onderwijs ( Engels) in alle groepen. Naast de lessen die zij hebben bekeken hebben zij ook gesprekken gehad met de leerlingen uit groep 8, de leerkrachten en de directie. Wij zijn met vlag en wimpel geslaagd voor deze visitatie en mogen ons voor de derde keer Erkende VVTO school noemen, als één van de weinigen in deze regio. Waar een kleine school groot in kan zijn!!!!

Obs de Driesprong: Jenaplanonderwijs in Eesveen

Gaat uw kind binnenkort naar de basisschool? Moeten uw kinderen van school veranderen omdat u gaat verhuizen? Of zoekt u juist een school die beter bij uw kind past? Op onze website en met onze schoolgids laten we zien wat ouders van de Obs de Driesprong kunnen verwachten en wat ons mooie Jenaplan onderwijs voor uw kind kan betekenen. Wij stellen u hiermee in staat om na te gaan of onze school de beste school is voor uw kind.

Als u belangstelling heeft voor onze school in het mooie Eesveen, dan nodigen wij u uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek krijgt u informatie over algemene - en over onderwijskundige zaken en geven wij u graag een rondleiding.

Vriendelijke groet,

Marcel van Laar (dir)